Om mig - Exempel

Det är jag Ewy & Mikael, maken  som är ansvariga för Amerita kennel. Vi bor i eget hus straxt utanför Örebro, närmare bestämt 1,5 mil från city. Jag är skolad inom SBK och är utbildad instruktör, sitter som ledamot i SBK Närke distriktet. Har även en utbildning som Svenska kennelklubben anordnat, CUA, det vill säga certifierad utställningsansvarig. Arrangerar minst 1 utställning per år först och främst då till ÖBK. Arbetar idag som Försvarets fodervärdskonsulent sedan snart 13 år tillbaka. Är även aktiv inom hemvärnet, idag stabsarbete som jag brinner för, det är verkligen kul och intressant. Ett stort intresse finns också för Örebro Lottakår där jag idag sitter som kårchef, ett stort ansvar som tar mycket tid. Alla dessa åtaganden skulle inte fungera om jag inte haft familjen som ställer upp till 100 % samt arbetskamrater, styrelsemedlemmar som alltid finns omkring mej. Med andra ord har jag ett välfyllt och innehållsrikt liv som cirkulerar runt hundar, hundar och hundar.  

Micke även han utbildad hundinstruktör men först och främst inom försvaret. Började sin bana med att köra upp en av våra rottweiler till tjänstehund, utbildade sig sedan vidare. Idag sitter han som hundbefäl med överblick rörande patrullhundsekipagen. Många studietimmar vill jag lova för att komma till denna nivån, men Micke klarade detta med bravur.  Micke arbetar även som chef för en Autoexpert butik inne i Örebro så man kan enkelt säga att han har fullt upp.

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.